Geel floricoltura
Image default
Business and Services

Buitengesloten in de zomerhitte – bel een gerenommeerde slotenmaker

Iedereen heeft een dagelijks schema en meestal ben je gehaast. Deze constante activiteit zorgt ervoor dat mensen zich van het ene afspraak naar de volgende haasten. Ik heb geconstateerd dat in de Koopgoot veel mensen proberen een belangrijke aankoop te doen en dan zo snel mogelijk de winkel te verlaten. Door al dat gehaast kunnen er ongelukkige gebeurtenissen gebeuren.

Ik krijg tenminste vier tot vijf telefoontjes per week van mensen die de pech hebben zichzelf te hebben buitengesloten van hun auto na een lange dag winkelen in het winkelcentrum. Om de een of andere vreemde reden gebeurt dit vaker bij de Koopgoot dan ergens anders in de omgeving, omdat shoppers veel aan hun hoofd hebben en hun autosleutels vaak vergeten. In veel gevallen worden ze buitengesloten in de late namiddag, wanneer de hitte op haar hoogtepunt is. Dit moment van de dag vraagt om een onmiddellijke reactie omdat lange blootstelling aan hoge temperaturen schadelijk kan zijn voor je gezondheid.

Vorige week kwam er een telefoontje binnen van de manager van Men at Work, die op zoek was naar een lokale slotenmaker om een oudere vrouw te helpen die blijkbaar was buitengesloten van haar Cadillac Deville uit 1998. Omdat de buitentemperatuur hoger was dan 40˚ C was er haast bij. Toen ik arriveerde op de locatie trof ik een vrouw aan, die bijna 90 jaar oud was en in paniek. Ik opende de auto voor de klant en ging op zoek naar de sleutel in het voertuig. Na 20 minuten zoeken, had ik de sleutels nog niet gevonden. Ik vroeg de klant waar ze reserve autosleutels had achtergelaten. De bejaarde vrouw verklaarde dat ze een extra set bij haar dochter thuis had liggen. Daarna pakte ze uit haar tas een creditcard voor de betaling en haalde ook haar sleutels tevoorschijn. Alle aanwezigen konden niet geloven dat de sleutels de hele tijd in haar tas zaten. Ik begrijp dat dit soort dingen gebeuren, dus ik verdisconteerde het tarief om de klant op haar gemak te stellen.

Elke dag sluiten veel mensen zichzelf buiten van een auto, een huis of bedrijf. Er zijn een paar belangrijke dingen om te onthouden, ga na waar je bent geweest, denk rationeel en als de situatie uit de hand loopt, bel dan een lokale slotenmaker. Helder en rationeel denken is altijd het beste in zo’n situatie. In paniek raken en irrationeel handelen zal alleen maar leiden tot onnodige stress en spanning. Slotenmakers hebben diverse achtergronden, en vertrouwen op iemand met ervaring is altijd de makkelijkste oplossing. Dus zorg ervoor dat je altijd de elementaire contactgegevens van een gerenommeerde slotenmaker bij de hand hebt.

Een slotenmaker die je kunt bellen in de omgeving van de Koopgoot of Rottedam voor slotermakersdiensten is Locksecure. Zij hebben 24 uurs dienstverlening en zijn bijna direct ter plekke.  

http://www.locksecure.nl/