Geel floricoltura
Image default
Management

Small city business ideas

Kleine stad bedrijf ideeën

 

Raadsman

Mensen hebben hulp nodig in vele aspecten van het leven. Met de juiste opleiding en ervaring, kunt u de persoon zijn om die hulp te bieden. Naast het feit dat het een van de meest winstgevende ondernemingen is, stelt het beginnen van een adviesbureau u in staat anderen te helpen. Vier op de tien Amerikanen (42%) hebben op enig moment in hun leven counseling gezocht voor psychische problemen.

 

Toegankelijkheid is echter een van de grootste obstakels voor mensen in kleine steden en landelijke gebieden om voldoende hulp te krijgen. Aan de andere kant betekent dit dat u zich snel kunt profileren als een waardevolle hulpbron voor de mensen in uw omgeving. Je kunt je richten op huwelijk en relaties, verslaving, angsten en geestelijke gezondheid, of zelfs financiële coaching. Er zijn evenveel gebieden van counseling als er van het leven zijn.

 

Fotograaf/Videograaf

Fotografie en videografie zijn ongelooflijke vaardigheden om te bezitten, en de toegankelijkheid voor amateurs is groter dan ooit. De foto’s en video’s die je maakt kunnen magische gebeurtenissen zoals bruiloften en verjaardagsfeestjes vastleggen of worden gebruikt om lokale bedrijven te helpen hun bedrijf te promoten. Hoe dan ook, het perfectioneren van je vak moet de eerste stap zijn naar het creëren van een succesverhaal.

 

De gemiddelde professionele huwelijksfotograaf kan meer dan $60.000 verdienen. Als je een monopolie hebt in je kleine stad, kun je die inkomsten misschien verhogen. Camera- en fotoapparatuur – en ook bewerkingsgereedschap – zijn echter niet goedkoop. Dus, je zult wat initiële financiering moeten krijgen, en tips moeten volgen om in het begin zo veel mogelijk te sparen, terwijl je een naam voor jezelf maakt.

 

Verhuisbedrijf

Op het platteland verhuizen mensen minder vaak dan in de stad. Aangezien de bevolking ook veel kleiner is, zou je kunnen denken dat verhuisbedrijven geen geweldig idee zijn. Maar elk boek met tips voor ondernemers zal je leren dat er altijd ruimte is voor succes, zolang er maar een publiek is. En dat is er, want mensen zullen vaak weg willen uit die stad, en naar een meer bevolkt gebied willen verhuizen.

In dezelfde geest, kunnen professionele verhuizers in landelijke gebieden vinden dat ze een hoger aantal interstatelijke verhuizingen hebben, dus individuele klanten kunnen meer waard zijn. Daarnaast kunt u kijken naar complete commerciële gebouw verhuizingen en refit diensten.

 

Onroerend goed agentschap

Zelfs als er minder mensen zijn die huizen kopen en verkopen in het gebied, zijn er ook minder agenten. Ruwweg twee op de drie Amerikanen bezitten onroerend goed, en de verhouding is nog hoger in landelijke gebieden. Dus, uw kleine-town makelaarskantoor bedrijf kan nog steeds vinden een redelijk grote publiek. Afhankelijk van uw commissie, zal je niet nodig om veel verkopen te vergemakkelijken voor een winst.

 

Het enige echte probleem dat je zult hebben in vergelijking met een stad agentschap is dat je misschien niet in een positie om zich te concentreren op een eigenschap type. Het kan zijn dat u te maken krijgt met huizen, appartementen, en commercieel onroerend goed. Toch zullen mensen zich tot u wenden bij het kopen van een woning, en uw vermogen om hen te helpen terwijl ook het helpen van de lokale economie zal een leuke bonus zijn.

 

Dagopvang

Werkende gezinnen moeten dagopvang voor hun kinderen, maar ze kunnen weinig en ver tussen in kleine steden. Kinderopvang is echter een industrie van 58,6 miljard dollar, en u kunt er een graantje van meepikken. Wanneer u de kosten voor het opstarten van uw bedrijf berekent, zal de belangrijkste factor in uw afweging zijn of u vanuit huis werkt of vanuit een gehuurde ruimte. De meesten zullen met de eerste beginnen voordat ze naar de tweede overstappen zodra hun startups in een kleine stad het gewenste niveau bereiken.

 

Catering

Catering is een van de meest flexibele sectoren om in te stappen. Afgezien van de mogelijkheid om je te richten op verschillende keukens en dieetvoorwaarden (bijv. glutenvrije recepten), kun je je service richten op meerdere evenementen. Verjaardagsfeestjes, verlovingen, bruiloften, begrafenissen, diploma-uitreikingen en andere speciale gelegenheden zijn allemaal aan de orde van de dag.

Een bedrijf beginnen dat maaltijden bereidt is een andere vorm van dit idee, en u kunt het integreren met andere kleine bedrijven. Personal trainers kunnen bijvoorbeeld gezonde maaltijden bereiden en leveren om klanten te helpen met hun gewichtsverlies of krachttraining. Cateringdiensten kunnen beginnen als microbedrijfjes, maar hebben een uitstekend groeipotentieel, hetzij door franchises te worden, hetzij door uit te groeien tot restaurants.

 

Begrafenisondernemer

Het is een hard feit van het leven dat we allemaal zullen sterven, en begrafenisdiensten zijn nooit misplaatst. Als uw dorp of plattelandsgebied hier geen goede dienst voor heeft, zou dit de ideale zakelijke mogelijkheid kunnen zijn. Hoewel dit misschien een beetje morbide lijkt, is het een van de bedrijfsideeën die de gemeenschap helpen door families in hun moeilijkste tijden te ondersteunen. Je werk doen met mededogen is ook heel belangrijk.

 

Een meer ontnuchterende opmerking: de gemiddelde begrafenis kost $7.848. Met andere woorden, je zult er niet te veel per maand moeten afhandelen voor je kleine stadsbedrijf om winstgevend te worden.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/